Met dit recept maak je binnen een mum van tijd de lekkerste blondies! Blondies zijn bijna hetzelfde alleen maak je deze met witte chocolade, extra lekker dus! 😉
Bereidingstijd:
Bereiden: 20 minuten
Oventijd: 20 – 25 minuten
Porties: 16 stuks
Ingrediënten:
- 400 gram witte chocolade
- 75 gram boter
- 3 eieren
- 90 gram (basterd)suiker
- 2 theelepels vanille extract
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
Keukenspullen:
Bakvorm 25 x 25
Bakpapier
Voorbereidingen:
Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet de bakvorm in en bestrooi met bloem of kleed de bakvorm in met bakpapier, zodat de brownie niet blijft plakken.
Bereidingswijzen:
- Smelt au bain-marie 300 gram van de witte chocolade samen met de boter. Mix de suiker met de eieren luchtig in een beslagkom, voeg vervolgens de vanille extract en het zelfrijzend bakmeel eraan toe. Schep daarna de gesmolten witte chocolade door het beslag.
- Hak vervolgens de rest van de witte chocolade, en meng het samen met het beslag. Als dat gedaan is schep je tot slot het beslag in de beslag kom.
- Zet de vorm tot slot in de oven en bak de blondies in 20 tot 25 minuten gaar. Laat ze vervolgens een halfuurtje afkoelen en dan zijn ze klaar om op te eten.
Enjoy!